DŠMSWiki:O DŠMSWiki

Iz DŠMSWiki

Skoči na: navigacija, iskanje

DŠMSWiki je bil ustvarjen z namenom, da bi postal nek "centralni arhiv", za vsa vprašanja in odgovore, ki se pojavljajo v DŠMS in širše.

Kaj me je motiviralo?

Kaj me je motiviralo, da sem ustvaril to spletno stran? No, verjetno ste me že vsi kdaj opazili, kako v Društvu sedim za enim (ali več) računalnikov in nekaj delam. Zgodi se sestanek, Big band ima vajo, a jaz sem vedno tam, praktično kot inventar. Omislil sem si tudi že čepke, pa slušalke... ampak hočeš, nočeš, v vsakem primeru med svojim delom slišim stvari. Od takih bolj romantičnih, pikantnih, pa do tega da se veliko ljudi vrti okoli istih podrobnostih, ki jih spravljajo v nejevoljo. En tak banalen primer so [Uradni računi]. Ljudje nekaj kupijo za svoj projekt v dobri veri, da bodo dobili denar povrnjen, ampak to naredijo narobe, zato jim tega denarja [Blagajničar] ne more vrniti.

"Projekt" DŠMSWiki

Zaenkrat je projekt še bolj v začetni fazi, zato se trudim dajati zgled vsem bodočim piscem navodil, priročnikov in kratkih alinej o Društvu. Pišem Administratorjev priročnik, ki naj bi vseboval vse, kar mora vedeti Administrator DŠMS.

Osebna orodja
Imenski prostori
Različice
Dejanja
Povezave
Navigacija
Pripomočki